BRAIN FOOD superdrink, 125g

95,00kn

Za bolje pamćenje i koncentraciju.

  • Poboljšava pamćenje
  • Povećava koncentraciju
  • Antioksidansi
  • Poboljšava kognitivnu funkciju mozga

Nema na zalihi

BRAIN FOOD superdrink, 125g

 

BRAIN FOOD napitak sadrži brahmi, konopljin protein, ginkgo bilobu i rhodiola roseu.

Brahmi djeluje kao pojačivač pamćenja i poboljšava koncentraciju. U ayurvedskoj medicini se već stoljećima koristi za brže učenje te poboljšavanje koncentracije i pamćenja. Poboljšava kognitivne funkcije i protok krvi u mozak te tako utječe na smanjenjeni protok krvi koji se povezuje s problemima pamćenja i koncentracije. Brahmi je snažan antioksidans koji nas štiti od slobodnih radikala koji mogu dovesti do oštećenja moždanih stanica.

Rhodiola Rosea je adaptogena biljka koja štiti tijelo do stresa. Ima izuzetan utjecaj na pamćenje, učenje i produktivnost rada. Također poboljšava kognitivne funkcije te je stoga vrlo popularna među studentima.

Ginkgo biloba poboljšava kognitivne funkcije koje se s godinama bitno smanjuju. Tijekom godina u stvari može doći do slabljenja koncentracije i pamćenja, povećane zbunjenosti, zaboravljivosti i pada pažnje. Ginkgo biloba poboljšava cirkulaciju i opskrbu mozga kisikom i glukozom. Krvožilni poremećaj mozga mogu se vidjeti uglavnom kao blijeda uspomena i smanjenje intelektualnih sposobnosti.

Sastojci:

Brahmi (Bacopa monnieri) u prahu*, eritritol, Konopljin (Cannabis sativa) protein u prahu*, Ginkgo biloba u prahu, prirodna aroma naranče, Rhodiola rosea u prahu*, steviol glikozidi – dodatak prehrani

*organsko

Primjena:

Jednom dnevno dodajte 1 čajnu žličicu (5g) BRAIN FOOD napitka u vaš najdraži napitak.

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza ne smije biti prekoračena. Držati izvan dosega djece. Trudnice i dojilje se moraju konzultirati sa svojim liječnikom ili farmaceutom prije uzimanja dodatka. Dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav načina života.


Pogledajte i naše druge mikseve super hrane → MIKSEVI SUPER HRANE

Neto količina: 125 g
Podrijetlo: Slovenija
Rok uporabe: zajamčeno više od 9 mjeseci

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BRAIN FOOD superdrink, 125g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *