Blender Blendtec Designer 725, gunmetal

6.490,00kn

Blender Blendtec Designer 725, gunmetal

 

Blender koji može sve-uključujući prekrasan dizajn za Vašu kuhinju. Blendtec Designer 725 predstavlja novu generaciju blendera s novom tehnologijom upravljanja. High Tech dizajn – Designer 725 nije projektiran samo za vrhunsko blendanje, već da se uklopi i vrhunskim dizajnom.

Paket uključuje:

– Designer 725 bazu s motorom
– WildSide+ BPA free posudu od 2 litre
– Vodič i recepte za brzi početak blendanja

Značajke uključuju:

– Osvijetljeno sučelje osjetljivo na dodir
– 6 programiranih ciklusa: smoothie, umak, sladoled, kašasti sok, topla juha, čišćenje
– Touch slider sa 100 brzina – klizite prstom za precizan odabir željene brzine od 1 do 100 + tipka pulse za razvijanje trenutne snage pri bilo kojoj brzini
– Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir s lako vidljivim tipkama čini Designer 725 jednostavnim i svestranim za upotrebu. Osvjetli se jednim dodirom, automatski se isključuje, a ravan zaslon omogućuje jednostavno i brzo čišćenje.
– Jednostavno klizite prstom lijevo ili desno za kontrolu brzine motora za prilagođene cikluse blendanja. Koristite Pulse za dodatnu snagu na bilo kojoj brzini.
– SmartBlend tehnologija – ovi tehnološki napredni blenderi dolaze s ugrađenom SmartBlend tehnologijom koja prepoznaje potencijalne pogreške prilikom uključivanja, pregrijavanje motora ili stvaranje zračnih mjehura prilikom blendanja. Nakon što prepozna grešku vaš blender će vam reći kako dalje postupiti da bi ju otklonili.
– Dodirnite za više – ”dodaj 10” – omogućava da ciklus blendanja potpuno prilagodite vašim potrebama dodavanjem intervala od 10 sekundi pretprogramiranom ciklusu – tijekom blendanja samo dodirnite tipku ciklusa koji je u tijeku!
– Garancija 8 godina na bazu s motorom i upravljačku elektroniku
– Garancija na posudu: 8000 ciklusa

Specifikacije:

– Snaga motora: 3,8KS (1800 W)
– Težina: 4,85kg
– Boja: gunmetal
– Dimenzije: š17,5cm x v39,3cm x d23,5cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Blender Blendtec Designer 725, gunmetal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *