Excalibur dehidrator 9 polica Analogni

3.150,00kn

VELIKA POVRŠINA DEHIDRIRANJA – 1,39m²

PROVJERENA KVALITETA – Proizvedenu u Americi

DUGOGODIŠNJE JAMSTVO – 5 Godina garancije

Dostupno uz narudžbu

Opis proizvoda

Excalibur dehidrator 9 polica Analogni – ono što resi ovaj aparat je veliki kapacitet sušenja (9 polica). Excaliburov model s devet polica je namjenjen onima koji planiraju dehidrirati veće količine voća, povrća ili začinskog bilja, te za one kojima su sirove namirnice osnova prehrane. Čisto radi povlačenja paralele o količinama koje se mogu dehidrirati u ovome modelu, napomenut ćemo da u njega stane 9-10 kg šljiva ili smokava.

Excalibur Dehidrator 9 polica Analogni  odnosno 4926T sadrži tajmer koji će ti omogućiti bezbrižno sušenje namirnica i tijekom noći te tako omogućiti smanjenje troškova dehidriranja. Dovoljno je samo odrediti vrijeme koje je potrebno za dehidriranje hrane koju pripremaš i dalje prepustiti dehidratoru da obavi ostatak posla.

Osim toga, dobro je napomenuti da su Excalibur dehidratori izrađeni od vrhunskog termoizolacijskog polikarbonata. Na takav način je stavljen veliki naglasak na uštedu električne energije, budući da aparat jako dobro zadržava temperaturu u svojoj unutrašnjosti. Zahvaljujući tome, prosjek potrošnje električne energije kod ovog velikog modela Excalibura je 300W, što je slobodno možemo reći, na razini potrošnje dvije žarulje.

Uz aparat dolazi i velika kuharica koja će svakome omogućiti otvaranje vidika prema što većoj iskoristivosti ovog genijalnog uređaja. Uz klasično dehidriranje voća i povrća radi pripreme zimnice ili možda ukusnih grickalica, uz Excalibur dehidratore ćeš moći napraviti puno više. Zahvaljujući horizontalnom protoku zraka, ovaj uređaj može dehidrirati i tekuće namirnice. Voćna kaša se kroz par sati dehidriranja može pretvoriti u ukusne palačinke. Od povrća pomiješanog sa sjemenkama će nastati ukusni krekeri. Malene pizze od portobello šampinjona su nešto zbog čega će ti gosti redovito navraćati. Nećemo dalje duljiti o brojnim mogućnostima koje se mogu raditi u Excalibur dehidratorima. Za one koji se odluče za kupovinu jednog od ovih aparata, vjerujemo da će uživati u njima.

Dodatne informacije

TEŽINA 10 kg
DIMENZIJE 48 × 43 × 32 cm
BOJA Bijela, Crna
JAMSTVO 5 godina
NAMJENA Za moju obitelj
PROIZVOĐAČ Excalibur
VRSTA ARTIKLA Uređaji

Tehnički podaci

  • Model: 4926T
  • Broj polica: 9
  • Dimenzija police: 35.5cm x 35.5cm
  • Ukupna površina polica: 1.39m2
  • Termostat: temperaturni opseg od 41°C do 74°C
  • Tajmer: vremenski opseg od 0 do 26 sati
  • Radni napon: 220V
  • Moćnost grijača: 600W
  • Ventilator: 18cm
  • Proizveden u SAD-u

(Napomena: Orginal Excalibur Paraflexx podmetači nisu dio paketa i moraju se posebno naručiti.)


Pogledajte i naše druge dehidratore DEHIDRATORI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Excalibur dehidrator 9 polica Analogni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *