Hurom HW Professional

9.390,00kn

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

KVALITETNI MATERIJALI – Nehrđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali dijelovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

Opis proizvoda

Hurom HW Professional je sokovnik za komercijalnu upotrebu.

Namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelima. U svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosječne.

Hurom HW Professional sokovnik dolazi s 3 komore za cijeđenje što vam, kao profesionalnim korisnicima, omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korištenja jedne komore za cijeđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode. Brzo i lako!

Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja.

Dodatne informacije

TEŽINA 8.6 kg
DIMENZIJE 44.6 × 28.2 × 19.9 cm
BOJA Inox
JAMSTVO 1 godina
MATERIJAL Inox
NAMJENA Za profesionalce
PROIZVOĐAČ Hurom
VRSTA ARTIKLA Uređaji
VRSTE UREĐAJA Cijeđenje hladno prešanog soka
NAMJENA UREĐAJA Bistri sok, Smoothie

Specifikacija

  • Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)
  • Veličina posude: 850ml
  • Broj sita: 3 sitna sita i 1 krupno sito
  • Dodaci: 3 komore, 2 vrča, 2 četke za čišćenje
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Brzina motora: 43 okretaja u minuti
  • Garancija: 1 godina

Pogledajte i naše druge sokovnike → SOKOVNICI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hurom HW Professional”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *