Detoks paket – TEATOX

183,00kn 155,55kn

-15%

Opis proizvoda

Detox paket TEATOX stvoren po Vašim željama! Paket se sastoji od dvije čajne mješavine: TEATOX dnevni i TEATOX noćni. Uz narudžbu 14 dnevnog TEATOX programa svaki klijent dobiva na mail i plan prehrane.

Na paket TEATOX dajemo 15% popusta!

detoks paketi teatox, soul food internet trgovina

Za koga je proizvod namijenjen?

  • za osobe koje imaju višak kilograma
  • za osobe koje žele napraviti detoks cijelog organizma

Kako i zašto djeluje?

Dnevni TEATOX čaj je osmišljen da vam podigne energiju i pomogne pri djelovanju metabolizma. Idealan je kao nadomjestak za jutarnju kavu. U pakiranju dobivate 14 čajnih vrećica dnevnog TEATOX čaja (za svaki dan).

Noćni TEATOX čaj je osmišljen tako da pomaže pri čišćenju tijela zbog čega vam se može smanjiti osjećaj nadutosti. Odličan je prije spavanja jer opušta i doprinosi dobrom snu. U pakiranju dobivate 14 čajnih vrećica dnevnog TEATOX čaja (za svaki dan).

Primjena

TEATOX čajna vrećicu prelijte sa vrućom vodom i pričekajte 3 minute. Za najbolje rezultate preporučamo da ne zaslađujete čaj, možete dodati limun.

Važno!!!

Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Čuvati na hladnom i suhom mjestu


Pogledajte i naše druge pakete → PAKETI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detoks paket – TEATOX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *