Detoks paket – Weight LOSS

217,25kn 184,92kn

-15%

Opis proizvoda

Detoks paket WEIGHT LOSS stvoren po Vašim željama! Paket se sastoji od tri mješavine: AFTER meal, APPETITE control i SPEED UP metabolism. Uz narudžbu 18 dnevnog detoks WEIGHT LOSS programa svaki klijent dobiva na mail i plan prehrane.

Na paket WEIGHT LOSS dajemo 15% popusta!

detoks paket weight loss, soul food internet trgovina

Za koga je proizvod namijenjen?

  • za osobe koje imaju višak kilograma
  • za sve koji žele ubrzati svoj metabolizam
  • za osobe koje žele napraviti detoks cijelog organizma
  • za sve koji ne konzumiraju dovoljno vitamina i minerala

Kako i zašto djeluje?

AFTER meal se sastoji od ajurvedske mješavine tri vrste ploda Triphala koja sadržava plodove Amalaki i Haritaki koji potpomažu probavu. Mješavina sadržava i đumbir koji ima antioksidativne značajke i štiti stanice od oksidativnog stresa te isto tako pridonosi normalnom radu probave i poboljšava fizičko zdravlje. Cimet je dodan tako da razina šećera u krvi ostane optimalna.

Ekološka mješavina superhrane APPETITE CONTROL pomaže u smanjenju apetita i osjećaja gladi. Mješavina sadržava rogač, lišće biljke Gurmar (srebrna svilenica), algu Spirulinu i đumbir. Appetite control pomaže svima koji su na dijeti.

Mješavina superhrane Speed Up Metabolism sadržava kombinaciju aktivnih sastojaka koji pridonose bržem radu metabolizma i pomažu vam da brže izgubite suvišne kilograme. Speed up metabolism pomaže svima koji žele ubrzati metabolizam i koji su na dijeti.

Primjena

After meal – Preporučeni dnevni unos iznosi 4 g (1 čajna žličica). Promiješajte u vodi, soku ili čaju. Preporučujemo uzimanje mješavine nakon obro

Appetite control – Preporučeni dnevni unos iznosi 6 – 9 g (2-3 čajne žličice). Preporučuje se uzeti mješavinu najmanje 30 minuta prije obroka.

Speed Up Metabolism – Preporučeni dnevni unos iznosi 7 g (2 čajne žličice). Promiješajte u vodi, soku ili čaju. Preporučuje se uzeti proizvod nakon glavnog obroka.

Važno!!!

Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Čuvati na hladnom i suhom mjestu


Pogledajte i naše druge pakete → PAKETI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Detoks paket – Weight LOSS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *