Triphala u prahu BIO Soul Food, 200g

59,00kn

 

Triphala je jedna od najstarijih i najpoznatijih biljnih formula u ajurvedskoj medicini.

„Tri vrste ploda”:

  • Amalaki
  • Bibhitaki
  • Haritaki

 

 

Triphala u prahu BIO Soul Food, 200g

Triphala u prijevodu znači „tri vrste ploda” jer je kombinacija tri identična dijela različita ploda: Amalakija, Bibhitakija i Haritakija. Triphala je jedna od najstarijih i najpoznatijih biljnih formula u ajurvedskoj medicini. Bogata je hranjivim sastojcima te također regulira, jača, osnažuje i pročišćava probavni sustav.

 

Upotreba

Preporuča se uzeti 3g (1 čajnu žličicu) dnevno. Prah je najbolje popiti navečer umiješan u čaši s vodom.

 

Napomena

Ne preporučuje se kod srčanih poremećaja, te trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu.

 

 


Pogledajte i naše druge proizvode brenda Soul food → SOUL FOOD


 

 

 

Amalaki / Amla u indijskoj se tradicionalnoj medicini koristi za poboljšanje rada probave i crijeva, hranjenje, pročišćavanje i jačanje organizma. Pridonosi dobrom fizičkom stanju.

Bibhitaki je tropsko stablo koje raste na otočju Andaman. Ima još i nazive indijski badem, bengalski badem, tropski badem i još neka imena.

Haritaki ima antioksidativna svojstva koja pridonose kardiovaskularnom zdravlju, podupire zdravlje respiratornog (dišnog) sustava i pomaže stabilizirati zdravlje i prirodnu otpornost kože. Ima laksativni učinak na organizam te također regulira probavu. U Tibetu je vrlo cijenjen te se pojavljuje na njihovim svetim slikama.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Triphala u prahu BIO Soul Food, 200g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *