Sokovnik Angel AG-5500

8.990,00kn

Opis proizvoda

Sokovnik Angel AG-5500 je odabir br. 1 ako trebaš vrhunski sokovnik za korjenasto povrće i zelene lisnate namirnice. Najpovoljniji model iz Angel obitelji sokovnika ima iste performanse po pitanju cijeđenja. Ono što ga razlikuje od dva skuplja modela (AG-7500 i Ag-8500) je ručni mod pokretanja vijaka za cjeđenje u suprotnom smjeru i klasični inox nehrđajući čelik. Model Angel AG-8500 ima mehanizam za cijeđenje od medicinskog čelika. Ukratko, funkcionalnošću je isti kao i ostali modeli, ali jasno je zašto su druga dva modela skuplja od modela AG-5500.

Sigurnost je ključna stavka u proizvodnji Angel sokovnika, tako da su kod sva tri modela Angel sokovnika prekidač za uključivanje sokovnika u pogon i prekidač za pokretanje motora sokovnika pozicionirani na različitim stranama. To je tako napravljeno kako djeca ne bi “slučajno” pokrenula sokovnik bez nadzora odraslih. Osim toga, sokovnik je nemoguće pokrenuti, sve dok svi dijelovi sokovnika nisu postavljeni na svoju točnu poziciju.

Angel sokovnik AG-5500 je predviđen za kupce koji trebaju cijediti zahtjevnije namirnice (korjenasto povrće i lisnate zelene namirnice), a nije im ključno hoće li prilikom cijeđenja trebati dodatno ručno uključivati kontra smjer vijaka za cijeđenje ako dođe do potrebe za tim. Na ovakav način ovaj model sokovnika malo više traži angažmana za vrijeme cijeđenja, ali kao što smo napomenuli, po funkcionalnošću cijeđenja, ni malo se ne razlikuje od ostala dva modela.

Dodatne informacije

BOJA Inox
JAMSTVO 3 godine (dijelovi), 5 godina (motor)
MATERIJAL Inox, Nehrđajući čelik
NAMJENA Za moju obitelj, Za profesionalce
NAMJENA UREĐAJA Bistri sok
PROIZVOĐAČ Angel
SNAGA MOTORA 180W
VRSTA ARTIKLA Uređaji
VRSTE UREĐAJA Cijeđenje hladno prešanog soka

Pogledajte i naše druge sokovnike → SOKOVNICI

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sokovnik Angel AG-5500”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *