Paket zdrave kosti kosa koža i nokti #3

157,00kn 133,45kn

-15%

Opis proizvoda

Paket Zdrave kosti, kosa, koža i nokti: OD STRAŠILA DO LABUDA

Paket se satoji od:

Za koga je proizvod namijenjen?

  • za osobe koje žele uljepšati svoj izgled
  • za osobe koje žele zdrave kosti, kosu, ten i nokte
  • za sve koji ne konzumiraju dovoljno vitamina i minerala

Kako i zašto djeluje?

Hair vitamins je Formula za kosu koja je mješavina vitamina i aktivnih sastojaka za njegu kose. Lijepa i zdrava kosa uvijek se hrani i iznutra. Sjajna i svilenkasta kosa ukazuje na opće zdravlje i ljepotu. Mnogi čimbenici utječu na rast, gubitak i obnovu kose, a među najčešćim čimbenicima su dob, genetika, hormoni i sezonske promjene. Međutim, možemo unaprijediti zdravlje naše kose uz optimalan unos nutritivnih sastojaka.

Amla Soul Food 200g, BIO je jedna od najpoznatijih biljaka koju tradicionalno koristi Ayurveda. Amla, amalaki ili indijski ogrozd prema ayurvedskom vjerovanju je jedno od najsnažnijih prirodnih pripravaka koju drevna ayurveda koristi za jačanje imuniteta i pomlađivanje organizma. U Indiji koriste amlu za smanjivanje upala, čišćenje, zaštitu i pomlađivanje cijelog organizma.

Primjena

Preporučeni dnevni unos hair vitamins je 5 g (1 žličica). Izmiješati u čaši vode i popiti odmah nakon što se prašak otopi. S 5 g praha konzumirate 1.250 µg (2.500% NRV*) biotina i 100 mg (125% NRV*) vitamina C.

5 grama praha amla na dan kombinirajte u voćnim smoothijima, jogurtu ili sokovima; ili 2 puta dnevno po pola čajne žličice s toplom vodom između obroka.

Važno!!!

Paket zdrave kosti, kosa, koža i nokti ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.


Pogledajte i naše druge pakete → PAKETI

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paket zdrave kosti kosa koža i nokti #3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *